16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    32
  • Переглядів:
    3060987
  • Візитів сьогодні:
    784
  • Візитів всього:
    1339014

Відділ з управління та приватизації комунального майна

Відділ з управління та приватизації комунального майна

виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Начальник відділу – Константиненко Олеся Вікторівна

Години прийому громадян – щоденно  з 14.00 до 16.00

Телефони: 5-41-71, 7-13-02

Головні спеціалісти відділу: 

Куц Павло Миколайович;

Шкарупа Тетяна Федорівна

Відповідальний за наповнення веб-сайту – Куц Павло Миколайович

Адреса: м.Ніжин, площа І. Франка, каб.49 та 53.

Завдання відділу

Облік майна комунальної власності та контроль за його ефективним використанням.

Здійснення за дорученням міської ради повноваження по управлінню, приватизації та передачі в оренду майнаї комунальної власності міста Ніжина.

Відділ відповідно до покладених на нього завдань:

Здійснює контроль за виконанням орендарями умов договорів оренди, своєчасного перегляду орендної плати та своєчасної і в повному обсязі її сплати.

Готує переліки об’єктів, що підлягають приватизації, та подає їх на затвердження міській раді.

У відповідності з чинним законодавством України розглядає заяви на приватизацію, про результати розгляду повідомляє заявників. У разі відмови - у повідомленні заявнику вказує обґрунтовані мотиви відмови.

Готує пропозиції по створенню комісій з питань приватизації об’єктів права міської комунальної власності територіальної громади, подає їх на затвердження. міській раді

Публікує інформацію про прийняття рішень щодо приватизації об'єктів міської комунальної власності.

Щорічно організовує проведення інвентаризації майна міської комунальної власності,.

Організує здійснення оцінки майна міської комунальної власності, що підлягають приватизації та передаються в оренду, залучаючи для цього спеціалістів (експертів) відповідно до законодавства України.

Подає на затвердження Ніжинської міської ради початкову ціну продажу на аукціоні, за конкурсом або ціну продажу об’єкта, що підлягає приватизації шляхом викупу з використанням експертної оцінки.

Здійснює відчуження, в тому числі шляхом приватизації, майна комунальної власності територіальної громади на аукціоні, за конкурсом та шляхом викупу відповідно до чинного законодавства України.

Організовує роботу комісії по проведенню конкурсу на право укладання договору оренди та погоджує договори оренди майна, контролює виконання договорів оренди збереження та руху комунального майна.

Здійснює контроль за ефективністю використання приватизованого та орендованого майна комунальної власності територіальної громади згідно з чинним законодавством.

У відповідності до чинного законодавства вносить пропозиції власникам  майна про передачу або відчуження його у комунальну власність підприємств та інших об'єктів, які належать їм і мають важливе значення для забезпечення потреб населення міста.

Забезпечує систематичне інформування населення, міської ради та її виконавчого комітету про хід приватизації об'єктів права міської комунальної власності територіальної громади.

Виконує інші завдання, передбачені чинним законодавством України та доручення міської ради, міськвиконкому та міського голови.