16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    39
  • Переглядів:
    3233043
  • Візитів сьогодні:
    2936
  • Візитів всього:
    1393848

Про нас



Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніжинської міської ради Чернігівської області

Ніжинський територіальний центр соціального обслуговування діє на  підставі Положення, затвердженого  рішенням 39 сесії шостого скликання Ніжинської міської ради від 16 квітня 2013 року № 7-39/2013 "Про затвердження Положення про територіальний центр cоціального обслуговування (надання  соціальних послуг) Ніжинської міської ради Чернігівської області.

Ніжинський територіальний центр соціального обслуговування є юридичною особою, знаходиться за адресою:м. Ніжин, вул. Шевченка, 99Є;

тел/факс: (04631)3-10-74; 3-10-89; 

е-mail:tercentr2013@gmаil.com

 

Графік роботи територіального центру:

понеділок - п’ятниця: з 8-00 до 17-00;

обідня перерва: з 13-00 до 14-00.

 

Директор територіального центру  -  Шаповалова Інеса Миколаївна
Заступник директора  -  Бережняк Тамара Миколаївна
Головний бухгалтер  -  Володько Інна Миколаївна

 

Територіальний центр утворено для здійснення соціального обслуговування та надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги за місцем проживання та в умовах стаціонарного або тимчасовогоперебування).

Ми діємо на принципах адресності  та індивідуального  підходу до кожної людини, гуманності, доступності, відкритості, законності, соціальної справедливості,  конфіденційності та відповідальності за дотримання  етичних і правових норм .

 

 На соціальне обслуговування мають право:

-          громадяни похилого віку;

-          інваліди (старше 18 років);

-    хворі (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці), які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги, визнані такими в порядку, затвердженому МОЗ;

-        громадяни ,які перебувають у складній життєвій ситуації у зв’язку з безробіттям і зареєстровані в державній службі зайнятості як такі, що шукають роботу, стихійним лихом, катастрофою (і мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, інвалідів), якщо середньомісячний сукупний дохід їх сімей нижчий ніж прожитковий мінімум для сім’ї.

 

Соціальні послуги можуть надаватися як безоплатно,так і за плату.Право на безоплатне обслуговування мають одинокі непрацездатні громадяни похилого віку, одинокі інваліди, які втратили здатність до самообслуговування і за висновками медичного закладу потребують соціального обслуговування та догляду. Якщо особи похилого віку мають працездатних родичів, які зобов’язані їх доглядати, вони отримують соціальні послуги за плату, визначену встановленими тарифами.

 

У складі територіального центру утворені такі структурні підрозділи:

-          відділення соціальної допомоги вдома;

-          відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги;

-          стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання.