16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    24
  • Переглядів:
    678774
  • Візитів сьогодні:
    1294
  • Візитів всього:
    359994
Новини

Анатолій Лінник: Ремонт доріг виконується на належному рівні

В місті активно триває ремонт дорожнього покриття, скажіть будь-ласка, які роботи вже виконані, і що планується у найближчий час?

Варто розпочати з того, що сьогодні повністю виконані роботи капітального ремонту по вулиці Франка на суму 800 тисяч гривень та капітальний ремонт по вулиці Овдіївська на загальну суму близько 999 тисяч гривень. Крім цього виконаний  капітальний ремонт вулиці Воздвиженської. У найближчий час планується розпочати капітальний ремонт вулиць Шекеро-Гринівська на суму 696 тис. грн., та Богдана Хмельницького – 759 500 грн. Також ряд проектів робіт на сьогодні знаходяться на відповідній експертизі а це: ремонт внутрішньо квартальних проїздів між вулицями Об’їжджа та Незалежності та під’їзної дороги до багатоповерхового будинку по вулиці Шевченка № 101-А.

Чи раціонально були використані кошти на капітальний ремонт доріг?

Так, за рахунок корегування проекту, а саме зменшення вартості матеріалів,  було додатково виконано ряд ремонтних робіт, зокрема по капітальному ремонту вулиці  Воздвиженської додатково відремонтовано 142,2 квадратних метрів покриття. Також економія стосується і капітального ремонту дороги по вулиці Франка. Ремонт там проходив окремими ділянками. Орієнтовна економія коштів на сьогодні складає близько 80-90 тис. грн., що дає можливість додатково виконати ремонт дорожнього покриття близько 150-200 кв. м. Крім того, буде проведено капітальний ремонт дороги по вул. Овдіївська теж окремими ділянками. Орієнтовна економія коштів складає близько 40-50 тис. грн., а це додатковий ремонт дорожнього покриття близько 70-100 квадратний метрів доріг.

А як проводиться поточний ремонт доріг ?

За рахунок загального фонду по благоустрою міста, Ніжинською міською радою було виділено кошти на послуги з поточного ремонту вулиць міста в сумі 973608,00 тис. грн. За рахунок яких було виконано роботи по ремонту вилиць з основними автобусними маршрутами: ямковий ремонт Борзнянський Шлях-Космонавтів-Московська-пл.Гоголя-Набережна-Шевченко-Синяківська-Корчагіна- Незалежності-Василівська-Прилуцька-Революції-Широкомагерська-Воздвиженська-Орджонікідзе. Загальна площа відремонтованого покриття 2070 кв.м. Також проведено ремонт місту через річку Остер по вулиці Подвойського, а це становить 652 квадратних метрів. Окремо хочу відзначити ремонт покриття біля автобусної зупинки Молодіжна -  200 квадратних метрів покриття.

Скажіть, хто виконував роботи і як Ви оціните виконання робіт ?

По місту працює один виконавець робіт це Ніжинське ПШМК. Хочу відразу наголосити, що як завжди працівники і керівництво цього підприємства в особі Михайла Гавриленка віднеслися до своєї роботи та якісно і відповідально їх виконали.

 

Стаття прочитана 204 рази
Теги: міський голова, Анатолій Лінник, Ніжин, ремонт доріг