16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    28
  • Переглядів:
    676448
  • Візитів сьогодні:
    61
  • Візитів всього:
    358770
Новини

Кубок Ніжина з пляжного волейболу

26 липня відділом з питань фізичної культури та спорту був організований перший Кубок м. Ніжина з пляжного волейболу серед змішаних команд Ніжинщини, за підтримки генерального спонсору - ресторану "Хутір Рибацький", ТМ "Пан Бровар"
В змаганнях взяли участь 15 команд, а саме команди комплексної дитячої юнацької спортивної школи, студентів ніжинських вузів, представників НСК «ТЕМП».
 
Турнір тривав увесь день, під пекельним сонцем дівчата та хлопці боролися за перемогу.
Отже, почесне 4 місце посіла команда "Твікс" (Олександр Богдан, Ірина Васильченко), які були нагороджені дерев'яними нагородами. Бронзові нагороди здобула пара "Кольмар" (Микола Шувалов, Марина Денега).
А ось у фінальній зустрічі зустрілися представники НСК "ТЕМП" команда "Ефіопія" (Тетяна Микитюк та Олег Казмірчук) та команда «ТЕМП» (Юлія Коваль та Павло Глушко). У напруженій боротьбі все ж таки сильнішими виявилась пара команди «ТЕМП» Глушко/Коваль. Нагадаємо, що саме Павло Глушко та Олег Казмірчук в цьому році стали першими переможцями кубку Ніжинщини з пляжного волейболу серед чоловіків.  
Переможці та призери були нагородженні грамотами та медалями відділу з питань фізичної культури та спорту, також переможці отримали від генерального спонсора ресторану «Хутір Рибацький» грошовий сертифікат на 200 грн. та сертифікат на відвідування лазні, срібні призери виграли сертифікат на відвідування бесідки для відпочинку, а бронзові переможці отримали зігріваючі солодкі напої.
Всі призери також були нагороджені смачними призами від торгової марки магазину живих напоїв "Пан Бровар". 




Стаття прочитана 217 рази