16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    22
  • Переглядів:
    3367693
  • Візитів сьогодні:
    443
  • Візитів всього:
    1433445
Новини

Шлях до себе. Відверто про….

Напередодні Дня закоханих відділ у справах сім’ї та молоді спільно з ніжинською громадською організацією Спілка жінок України, Товариством Червоного Хреста, громадською організацією «Вероніка» продовжили  розмову про найбільші людські цінності в рамках проекту «Шлях до себе».

Цього разу  у комфортному залі «Ритму»  представляли ніжинських Валентин, які знайшли у житті своє місце і своє призначення, досягли професійних вершин, створили дружні сім'ї, збагатили себе творчістю і мають неоціненний скарб – свій життєвий досвід...Заступник міського голови Ігор Володимирович Алєксєєнко своїм  привітанням  додав  позитивних емоцій, розповідаючи притчу, яка об’єднала і музику, і любов, і душу.   

Програма об’єднала   багато  цікавих людей, головне, що учасниками діалогу стала молодь, яка   із цікавістю  не лише  спостерігала за  дійством, а й активно обговорювала  підняті  питання шлюбу, знайомства через інтернет-мережі, висловлювали власні думки  про щастя й, звичайно, любов. Поєдналися  роздуми, міркування декількох поколінь про очікувану і непередбачувану, вірну і нескінченну, трепетну і всесильну, різнобарвну і всеохоплюючу – ЛЮБОВ.

Дякуємо за надану допомогу обласному депутату, голові благодійного фонду «Копиця» Н. М.  Копиці,  приватному  підприємцю  Є. Москаленку,   адміністрації комунального ринку А.Л. Вершняку, М.І. Ступаку. 

 

                    Відділ у справах сім’ї та молоді 

Стаття прочитана 378 рази