16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    62
  • Переглядів:
    3350761
  • Візитів сьогодні:
    1826
  • Візитів всього:
    1427730

Ніжинський міськрайонний центр зайнятості

Центр  зайнятості забезпечує реалізацію завдань, пов'язаних із соціальним захистом населення від безробіття, сприянням громадянам у підборі підходящої роботи, наданням матеріального забезпечення та соціальних послуг, професійної орієнтації, наданням послуг роботодавцям щодо добору працівників та інформаційно-консультаційних послуг, а також реалізацією інших завдань, визначених законодавством у сфері зайнятості населення та загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Ніжинський міськрайонний центр зайнятості  знаходиться за адресою: м.Ніжин, вул. Об’їжджа, 120. Електронна адреса: [email protected].

Директор центру зайнятості – Власенко Володимир Васильович

Особистий прийом громадян проводить щовівторка з 8.00 до 10.00

щочетверга з 15.00 до 17.00

телефон 7-54-20

 

Заступник директора – Приходько Ігор Петрович

Особистий прийом щосереди з 8.00 до 10.00

щоп’ятниці з 15.00 до 17.00  

телефон 5-39-46

 

Відділ взаємодії з роботодавцями надає комплекс соціальних послуг роботодавцям, задовольняє потреби  роботодавців у робочій силі, займається збором інформації про вакансії, її обробкою, та доведенням до шукачів роботи, сприяє у проведенні роботодавцями із кандидатами на робочі місця, проводить семінари для керівників та представників кадрових служб підприємств з питань їх взаємодії з центрами зайнятості, реєструє трудові договори роботодавців – фізичних осіб з найманими працівниками.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями – Сировець Віра Василівна, тел.5-15-40

 

Відділ організації працевлаштуванн реєструє та веде облік шукачів роботи, з’ясовує їх наміри та професійно-кваліфікаційні можливості, організовує працевлаштування клієнтів, в тому числі на тимчасові та громадські роботи, орієнтує при потребі на професійну підготовку чи перепідготовку, здійснює добір і направлення на підприємства, в установи та організації працівників потрібних професій (спеціальностей) і кваліфікації,  надає статус безробітного та призначає матеріальне забезпечення незайнятим громадянам.

Начальник відділу організації працевлаштування  - Мохнатко Наталія Борисівна, тел. 5-20-68

 

Відділ активної підтримки визначає обсяги і напрямки професійного навчання безробітних громадян; забезпечує конкретні дії щодо професійного навчання безробітних на замовлення роботодавців, видачі ваучерів для підтримання конкурентноспроможності осіб на ринку праці, підтвердження неформального професійного навчання, надання комплексу профорієнтаційних послуг в ситуації запланованого вивільнення працівників, залучення безробітних громадян до самозайнятості шдяхом одноразової виплати допомоги по безробіттю; надає індивідуальні та групові профінформаційні, профконсультаційні та профорієнтаційні послуги безробітним громадянам та зайнятому населенню, в т.ч. учнівській молоді.

Начальник відділу активної підтримки – Рябчун Алла Леонідівна, тел. 5-20-77   

 

Відділ інформаційних систем забезпечує контроль процесу збору та обробки інформації, заснованої на використанні програмних засобів, обчислювальної техніки, систем телеобробки та засобів зв’язку; технічну підтримку та контроль за працездатністю комп’ютерної техніки та допоміжних засобів інформування населення; здійснює комплексний аналіз стану ринку праці та основних показників діяльності центру зайнятості, контроль повноти і достовірності статистично-аналітичних даних; прогнозні розрахунки зареєстрованого ринку праці, обсягів надання соціальних послуг та матеріального забезпечення.

Начальник відділу інформаційних систем – Котлярова Ірина Іванівна, тел.3-19-33.

 

Відділ бухгалтерського обліку забезпечує своєчасне надходження коштів на видатки програми зайнятості і утримання центру зайнятості, здійснює облік фінансовиз розрахункових операцій, проводить нарахування та виплату допомоги по безробіттю,забезпечує своєчасне і вірне фінансування робіт, пов’язаних з законодавством про зайнятість населення (оплата професійного нвчання, громадських робіт іт.д.).

Начальник відділу – головний бухгалтер – Грищенко Зоя Остапівна, тел. 5-15-57.

 

Центр зайнятості працює з 8.00 до 17.00

Вихідні: субота та неділя