16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    80
  • Переглядів:
    3150518
  • Візитів сьогодні:
    3671
  • Візитів всього:
    1367557
Новини

Щотижнева оперативна нарада при міському голові

24 жовтня відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові. Традиційно на нараді було заслухано начальника штабу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області майора поліції Балабайка Тараса Анатолійовича та начальника сектору Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області  Клюйка Геннадія Володимировича.

За словами представників правоохоронних органів, до міського відділу поліції надійшло 234 заяви (з них 56 внесено до єдиного досудового розслідування), сталося 4 дорожньо-транспортні пригоди, всього зафіксовано 25 порушень правил дорожнього руху та складено два адміністративні протоколи.

Начальник фінансового управління Людмила Писаренко доповіла усім присутнім про стан підготовки бюджету міста на 2017 рік. Відповідно до пунктів 2 та 4 статті 77 Бюджетного кодексу України місцеві бюджети затверджуються рішенням відповідної місцевої ради до 25 грудня року, що передує плановому. Станом на 01.10.2016 року фінансове управління міської ради отримало доведені Департаментом фінансів ОДА лист Міністерства фінансів України щодо особливостей формування місцевих бюджетів на 2017 рік та законопроект про Державний бюджет на наступний бюджетний рік.

На сьогоднішній день фінансовим управлінням зібрано заявки від усіх бюджетних установ та сформовано п’ять таблиць: проект бюджету міста на 2017 рік по доходах, порівняння забезпеченості асигнуваннями бюджетних установ, перелік місцевих програм, поточні та капітальні видатки бюджету м.Ніжина на 2016 рік, не включені до програм та капітальних видатків та капітальні видатки бюджету міста на 2017 рік.

Депутатами міської ради було вирішено бюджет на 2017 рік розглядати по галузях: освіта, медицина, соціально-гуманітарна сфера, житлово-комунальне господарство. Після визначення пріоритетів в межах окремої галузі, - всі сфери будуть розглядатися спільно, з врахуванням загальноміських цілей та завдань. Так завтра, 25 жовтня о 15.00 на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету – буде розглядатися освіта міста.

Перший заступник міського голови Григорій Олійник розповів про Національний семінар з питань екологічної та енергетичної обізнаності та освітньої стратегії, який відбувався у Києві 20, 21 жовтня. Семінар передбачав обмін успішним досвідом з питань екології та енергоефективності на міжнародному та національному рівнях. Проект також сприяв впровадженню базової програми РЕЦ для України «Місцеві ініціативи для сталої України», розпочатої наприкінці 2014 року.

 

відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій
з громадськістю виконавчого комітету
Ніжинської міської ради
Стаття прочитана 85 рази