16600, Чернігівська обл., м. Ніжин,
пл. імені Івана Франка, 1,
е-mail: [email protected]
(04631) 7 19 11, 7 19 51, 15 80
фото мера
Міський голова міста Ніжина
Лінник Анатолій Валерійович
Блог міського голови
фото мера
Секретар міської ради
Салогуб Валерій Володимирович
Блог секретаря ради
Статистика
  • Зараз на сайті:
    35
  • Переглядів:
    3248127
  • Візитів сьогодні:
    127
  • Візитів всього:
    1398824
Новини

Проведено фінальний тур регулярного чемпіонату Ніжинщини з пляжного волейболу серед чоловічих команд

21серпня за підтримки ресторану «Хутір Рибацький» був проведений фінальний тур першого в історії регулярного чемпіонату Ніжинщини з пляжного волейболу серед чоловічих команд.

Загалом за чотири тури у турнірі прийняло участь 18 колективів із міста та району.
 Організатори турніру вирішили проводити чемпіонат протягом усього літа.

Отже, у 4 турі несподіванки не трапилось. Представники НСК «ТЕМП» Павло Глушко та Олег Казмірчук здобули золоті нагороди, а ось другу сходинку несподівано для всіх виборола пара Павло Халанський та Денис Соколовський, проте у загальному заліку вони посіли лише четверте місце. Другими за підсумками сезону стала пара Олександр Богдан та Микола Шувалов, а третіми в турнірі опинилися АнтонМихайлюк та В’ячеслав Савченко.

Всі переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами, а також подарунками від постійних спонсорів волейбольних змагань – магазину живих напоїв «Пан Бровар» та сертифікатами, фірмовими напоями від ресторану «Хутір Рибацький»
Також волейбольна спільнота міста виносить подяку дирекції ресторану «Хутір Рибацький» за допомогу в проведенні та організації чемпіонату з пляжного волейболу, а також надання можливості для тренувань молоді для підготовки та подальшої участі у чемпіонатах області таУкраїни з пляжного волейболу.

А вже за декілька днів 24 серпня відбудеться традиційний кубок «Незалежності» з паркового волейболу серед чоловічих команд, що пройде на волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький». Початок змагань об 11.00.

Тож побажаємо нашим ніжинським спортсменам гарно виступити на цих змаганнях.





Відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради


Стаття прочитана 94 рази