Проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Ніжинської міської ради

роздрукувати

16 грудня 2014 р.відбулось чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Ніжинської міської ради, яке провів заступник міського голови Ігор Алєксєєнко.

На порядок денний комісії з питань захисту прав дитини винесено низку питань, кожне питання, розглянуте на засіданні комісії, стосувалося дитячих доль, а саме: доцільність позбавлення батьківських прав батьків у зв’язку з невиконанням останніми батьківських обов’язків відносно дітей, дозвіл на вчинення правочину з майном, яке належить дітям, розглянуто заяви про надання дозволу на вчинення правочину щодо дарування нерухомого майна, про реєстрацію в управлінні праці та соціального захисту населеннядитини, що переміщується з району проведення антитерористичної операції тощо.

Всі питання ретельно досліджені працівниками служби у справах дітей, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Пропозиції комісії буде винесено на розгляд виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Служба у справах дітей

<<Повернутися назад