Ніжинська ОДПІ

роздрукувати

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 20.03.13 N229 "Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів" та N228 "Про реорганізацію деяких органів державної податкової служби, спеціалізованих митних органів та організацій" 07 червня 2013 року проведено державну реєстрацію Ніжинської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Чернігівській області.

5

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, зареєстрована юридична особа має: повну назву - Ніжинська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Чернігівській області; ідентифікаційний код - 38765109; місцезнаходження: 16600, Чернігівська область,м. Ніжин, вул. Поштова,2; телефон - (046231) 3-18-76.

Начальником Ніжинської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Чернігівській області призначено Волкову Світлану Миколаївну. З 1992 року працювала на керівних посадах в органах  Державної посадової служби: Державній податковій інспекції у м. Чернігові, Чернігівській міжрайонній державній податковій інспекції, Державній податковій службі у Чернігівській області. До призначення на посаду працювала начальником управління оподаткування фізичних осіб ДПС у Чернігівській області. Державний службовець 9 рангу.

 

 

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю

<<Повернутися назад